Розділ Події

Загинув від ворожого FPV дрона: на Шепетівщині прощались із воїном Сосевичем Сергієм

Автор 30 липня 2024, 17:13

Сьогодні, 30 липня, мешканці Плужненської громади живим коридором зустрічали загиблого Захисника України жителя села Борисів - Сосевича Сергія Васильовича.

Сергій призваний на військову службу до лав Збройних Сил України у червні 2023 року. Загинув 24 липня 2024 року внаслідок отриманих поранень від удару ворожого FPV дрона, під час виконання завдання за призначенням в районі н.п. Констянтинівка, Донецької області.

Сьогодні, 30 липня, у селі Борисів рідні, близькі, посадовці, військовослужбовці та жителі громади зібралися, щоб вшанувати вірного сина України. Священнослужителі разом із усіма присутніми помолилися за душу полеглого воїна.

Поховали захисника України Сергія Сосевича на кладовищі в селі Борисів. Поховання відбулося з військовими почестями — під звуки оркестру, пролунали прощальні постріли військових.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого солдата. У щирій молитві та скорботі схиляємо голови перед захисником, який віддав життя у боротьбі за територіальну цілісність України.

Плужненська громада

0
репостів
0
репостів