Неділя, 04 лютого 2024 — Сайт міста Шепетівка
Йому виповнилось лише 22 роки: у Нетішині прощались з нацгвардійцем Назаром Ковальчуком
Розділ Події

Вчора, у суботу, 3 лютого, Нетішин знову об’єднало горе болючої втрати… Війна безжально обірвала життя Воїна Світла. Знову «Гей, пливе кача…» тужливо линула над містом, сльози давили душу, знову «живий «ланцюг з національною символікою над дорогою, якою востаннє повертався до рідного міста Мужній Воїн-Захисник України 22-річний Назар Ковальчук, солдат-нацгвардієць, помічник гранатометника батальйону оперативного призначення.

Щорічно 4 лютого відзначається Всесвітній день боротьби проти раку, який було засновано у 2000 році на першому Всесвітньому саміті по боротьбі з онкологічними захворюваннями у Парижі. Підписана керівниками держав та провідних медичних центрів Паризька хартія боротьби з раком об’єднує науковців, практикуючих лікарів, громадськість та державні органи задля перемоги над однією з найнебезпечніших патологій – раком!

Неодноразово був у зоні АТО: на щиті у рідну Цвітоху повернувся Паламарчук Олександр
Розділ Події

На свою малу Батьківщину - рідне село Цвітоха, навіки повернувся на щиті ще один мужній воїн. Вчора, 3 лютого, Улашанівська громада провела в останню земну дорогу Паламарчука Олександра Анатолійовича.

Хмельницький обласний центр з гідрометеорології попередив про небезпечні та стихійні метеорологічні явища, які очікуються по Хмельницькій області.

Ще один храм Шепетівського благочинного округу приєднався до ПЦУ
Розділ Події

Храм ікони Казанської Божої Матері, що у селі Михайлючка Шепетівського благочинного округу відтепер належатиме до помісної Православної Церкви України. Про це повідомив Благочинний Шепетівського округу у Хмельницькій Єпархії ПЦУ Василь Павлюк.

Знову гірка втрата для української родини та усієї Шепетівської громади. "На щиті" додому повертається солдат Шиманюк Андрій Сергійович 13.12. 1995 року народження, номер обслуги 2 протитанкового відділення взводу вогневої підтримки 1 десантно-штурмової роти 1 десантно-штурмового батальйону військової частини.

0
репостів
0
репостів