Розділ Події

Трагічна ДТП обірвала життя захисника напередодні зустрічі з рідними: на Шепетівщині попрощались із Боденчуком Андрієм

Автор 22 липня 2024, 19:25

Сьогодні Ямпільська громада навіки попрощалася із Захисником України Боденчуком Андрієм Івановичем, 1977 року народження. Життя Героя трагічно і передчасно обірвалося в результаті дорожньо-транспортної катастрофи 16 липня 2024 року в місті Бориспіль, Київської області.

Молодший сержант БОДЕНЧУК Андрій Іванович був призваний на військову службу по мобілізації з початку повномасштабного вторгнення. Служив у складі 63-ї окремої механізованої бригади.

Страшна трагедія обірвала життя Захисника в момент радісного передчуття скорої зустрічі з рідними.

Андрій назавжди залишиться у пам’яті земляків щирим, доброзичливим, привітним та веселим. Він був чудовим батьком, надійним чоловіком, вдячним сином, найкращим братом та вірним другом.

Віддати останню шану Герою та висловити щирі співчуття рідним та близьким Героя прийшли односельчани, друзі, бойові побратими та жителі громади.

Попрощалися із Захисником під залпи почесної варти та Державний Гімн України у виконанні оркестру. Дружині Захисника вручено Прапор України, яким була вкрита труна.

Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким Героя. Нехай яскрава пам'ять про Воїна вічно живе в серцях тих, хто його знав, любив і поважав!

Герої не вмирають… Вони поповнюють ряди небесного війська і вічно живуть у пам’яті свого народу.

Вічна пам'ять, честь та слава Герою!

Ямпільска громада

0
репостів
0
репостів