Розділ Події

На Шепетівщині провели у засвіти воїна Добринчука Михайла

Зі скорботою та глибоким сумом 16 липня зібралися у селі Клепачі Шепетівського району рідні, знайомі та незнайомі, щоб віддати останню шану нашому захиснику Добринчуку Михайлу Леонідовичу. Його життя обірвалося на війні, захищаючи нашу країну, нашу свободу і майбутнє наших дітей.

Михайло народився 10 лютого 1987 року. Був не лише відважним воїном, але й добрим другом, люблячим сином чоловіком, батьком, який завжди дбав про свою родину та близьких. Його самопожертва та мужність стали прикладом для всіх нас, і ми завжди будемо пам'ятати його як справжнього патріота, який віддав своє життя заради нашої незалежності.

Михайло загинув 11.07.2024 року під час бойових дій в бою за Україну.

Загиблого Воїна проводжали створивши живий коридор орієнтовно, який пролягав через села: Глинники, Ганнопіль, Малий Скнит, Клепачі.

Сьогодні ми прощаємося з ним, але пам'ять про його подвиг залишиться в наших серцях назавжди. Він залишив незгладимий слід в історії нашої країни, і його ім'я завжди буде символом відваги та незламного духу. Нехай земля йому буде пухом, а його душа знайде спокій у вічності. Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким.

Поховали воїна на кладовищі села Клепачі.

Вічна пам’ять і слава українському Воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!

Слава Україні! Героям Слава!

Відео

0
репостів
0
репостів