Продавав канабіс та боєприпаси: судитимуть жителя села Цвітоха

Автор 17 липня 2024, 13:30

За процесуального керівництва Шепетівської окружної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно 40-річного жителя с. Цвітоха за фактами незаконного придбання, зберігання з метою збуту та збуту особливо небезпечного наркотичного засобу (ч. 2 ст. 307 КК України). Також йому інкриміновано незаконне носіння, зберігання, придбання та збут вибухового пристрою, боєприпасу та вибухових речовин (ч. 1 ст. 263 КК України).

Чоловік систематично збував канабіс методом закладок у с. Цвітоха, що на Шепетівщині.

Окрім того, у березні цього року він продав вибуховий пристрій – промислово виготовлений споряджений корпус ручної наступальної осколкової гранати «РГН», боєприпас – електродетонатор типу «ЕДП» та порох. Усе зазначене він заздалегідь незаконно переніс та приховав в будівельне сміття на узбіччі дороги в м. Славута та повідомив про «закладку» покупця.

Чоловіку обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими Шепетівського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Хмельницька обласна прокуратура

0
репостів
0
репостів