П'ятниця, 28 червня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Пожежно-рятувальну техніку, ключі від службових квартир та відзнаки за особливі заслуги з нагоди Дня Конституції вручили вчора, 27 червня, рятувальникам Хмельниччини. Про це розповіли на сторінці Головного управління ДСНС у Хмельницькій області.

Субота теж буде з відключеннями, одночасно обмежуватимуться лише дві черги
Розділ Бізнес

На суботу, 29.06.2024, «Укренерго» довело розпорядження застосовувати погодинні відключення з 00:00 до 24:00. Але одночасно обмежуватимуться лише дві черги. Про це повідомив відділ зв`язків з громадськістю Хмельницькобленерго.

З нагоди відзначення 28 річниці ухвалення Конституції України у Шепетівській міській бібліотеці для дітей і дорослих №2 відбулась година державності «Конституція України – моє життя», за участі заступника міського голови Галини Безкоровайної, працівників галузі культури та активної молоді громади.

У четвер, 27 червня, на острівці посеред Тиси у Тячівському районі виявили тіло 42-річного мешканця Хмельницької області. Правоохоронці відкрили кримінальну справу з поміткою «природня смерть».

Майже рік воїна вважали безвісти зниклим: у Славуті провели у засвіти Савчука Артура
Розділ Події

Сьогодні, 28 червня, Славутська громада провела в останню земну дорогу справжнього українського Героя, нашого земляка – Савчука Артура Івановича. Детальніше про прощання розповіла пресслужба Славутського МВК.

На Хмельницькій АЕС з’єднали майбутній енергоблок №3 з діючим енергоблоком №2
Розділ Бізнес

На Хмельницькій АЕС відбувся монтаж технологічної естакади між другим та третім енергоблоками. Ця подія стала частиною відновлювальних робіт на третьому та четвертому енергоблоках ХАЕС. Адже нова естакада з’єднає два енергоблоки.

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру засудженому, який відбуває покарання у державній установі «Шепетівська виправна колонія (№ 98)», у заподіянні умисного тяжкого тілесного ушкодження іншому засудженому, що спричинило його смерть (ч. 2 ст. 121 КК України).

Власника ТОВ "Шепетівкацукор" звинувачують у закупівлі мінеральних добрив вироблених у росії
Розділ Бізнес

Із середини січня 2024 року Головне слідче управління Національної поліції розслідує кримінальне провадження за фактом «Пособництво державі-агресору» (ч. 1 ст. 111-2 Кримінального кодексу), у якому фігурує депутат Хмельницької обласної ради (фракція «Європейська солідарність») і власник ТОВ "Шепетівкацукор" Олександр Співак.

27 червня 2024 року о 17 год. 50 хв. на лінію “101” надійшло повідомлення від громадянки щодо необхідності надання допомоги по відкриванню вхідних дверей квартири у місті Полонне, де знаходиться її хворий батько пенсіонер, який не відповідає на телефонні дзвінки та не відчиняє вхідні двері квартири.

0
репостів
0
репостів