Неділя, 23 червня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Завтра вимикатимуть електропостачання одразу за трьома чергами
Розділ Бізнес

За розпорядженням «Укренерго» в понеділок, 24 червня, відключення триватимуть з 00:00 до 24:00 та охоплюватимуть одразу по дві та три черги. Про це повідомив відділ зв`язків з громадськістю Хмельницькобленерго.

На Шепетівщині вперше організовують виставку колекції вотумів Бернардинського монастиря
Розділ Культура

Історико-краєзнавчий музей Ізяславської громади КЗ "Ізяславський центр культурних послуг" з нагоди Дня міста вперше організовує виставку повної колекції вотумів "Скарби старого бернардинського монастиря" із фондів музею.

У Національному природному парку "Мале Полісся", що розташований на теренах Шепетівського району, зацвіла чарівна червонокнижна рослина. Має вона миловидну назву - любка зеленоквіткова.

На сьогодні оновлено графік погодинних відключень електропостачання
Розділ Бізнес

Сьогодні, 23 червня, згідно з новим розпорядженням НЕК «Укренерго», погодинні відключення триватимуть з 11:00 до 23:00. Причина збільшення кількості відключень – складна ситуація в енергосистемі після масованих атак росіян на енергооб’єкти. 

Уночі 23 червня 2024 року ворог атакував нашу країну трьома крилатими ракетами морського базування «Калібр» із акваторії Азовського моря. Про це повідомили Повітряні Сили ЗС України.

0
репостів
0
репостів