Середа, 05 червня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Через обміління Дністра на поверхні з'явився затоплений міст часів німецької окупації. Переправу побудували через ліву притоку Дністра річку Ушицю, а дорожнє полотно виклали кам’яною бруківкою.

На Шепетівщині конфіскували 6 земельних ділянок, що належали громадянам рф та білорусі
Розділ Бізнес

Цьогоріч Славутським міськрайонним судом Хмельницької області задоволено позовні заяви Шепетівської окружної прокуратури про конфіскацію шести земельних ділянок загальною площею 9 га, розташованих на територіях Ганнопільської та Берездівської ОТГ, що належали громадянкам російської федерації та республіки білорусь.

Судилківська громада знову отримала трагічні новини: стало відомо, що 5 червня 2024 року обірвалося життя Воїна-Захисника України, нашого земляка, жителя села Велика Медведівка, Олійника Олега Олександровича, 1974 року народження.

Наполеон Матеуш Тадеуш Орда - художник, який зумів зупинити час 
Розділ Культура

Історична спадщина завжди привертала увагу мандрівників,  художників, поетів, які по собі для майбутніх поколінь залишали безліч  матеріалу, з якого ми дізнаємося про первісний вигляд деяких архітектурних  пам’яток, про історичні події, про побут, вірування та звичаї, зображення  споруд краю. Одним із митців, який значну частину свого життя присвятив роботі з  фіксації пам’яток давнини й, зокрема, Волині, Поділля, був Наполеон Матеуш Тадеуш Орда (1807-1883 рр.).

Як відпочити в Албанії на Іонічному та Адріатичному морі - сезон 2024
Розділ Інше

Морські курорти приваблюють кришталево чистою водою, безтурботним відпочинком на пляжі, знайомством з новими країнами та пам'ятками. Недорогі путівки на відпочинок в Албанії сезону 2024 року багатьом українським туристам відкриють найцікавіший напрямок пляжного відпочинку. За оцінками експертів онлайн турагенції АНЕКС Тур, абсолютна більшість туристів, що вже відвідали пляжі Албанії, планують новий візит до Іонічного та Адріатичного узбережжя. Чим приваблює туристів відпочинок в Албанії та як організувати відпустку?

Шепетівський міськрайонний суд виніс вирок 28-річному жителю села Корчик за вчинення смертельної ДТП напідпитку. Обвинувачений в’їхав мотоциклом у металеву опору, внаслідок чого загинув його 23-річний пасажир.

У Берездівській громаді відкрили Алею «Слави та памʹяті»
Розділ Події

2 червня 2024 року відбулося відкриття Алеї «Слави та памʹяті » в Берездівській громаді. Схиляємо низько голови перед подвигом героїв нашої громади, перед світлою пам’яттю воїнів, які загинули захищаючи рідну землю.

У власність Полонської територіальної громади Шепетівського району повернуто землі вартістю 21 млн грн. Про це повідомили на сторінці Шепетівської окружної прокуратури.

Із заявою про звільнення від повноважень опікуна та призначення нового опікуна до суду звернулася жителька Шепетівщини. Вона пояснила, що 2012 року суд визнав її сина з І групою інвалідності недієздатним, а опікунська рада Шепетівської РДА призначила її опікуном недієздатного сина.

Невимовний біль і скорбота увірвалися у життя родини ще одного українського воїна. «На щиті» додому повертається Шахов Богдан Анатолійович, 26.02.1998 року народження, оператор 2 відділення безпілотних авіаційних комплексів 4 взводу ударних безпілотних авіаційних комплексів роти ударних безпілотних авіаційних комплексів військової частини.

0
репостів
0
репостів