Середа, 26 червня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Завтра принцип відключень без змін – по дві та три черги одночасно
Розділ Бізнес

27 червня за розпорядженням «Укренерго» погодинні відключення триватимуть усю добу. Принцип відключень залишився без змін, з 00:00 до 18:00 – одночасно обмежуватимуться дві черги, з 18:00 до 24:00 – три черги.

Днями бригади підрядної дорожньої організації приступили до виконання аварійних ремонтних робіт на штучній споруді через залізничні колії на км 264+173 автомобільної дороги національного значення Н-25 Городище - Рівне - Старокостянтинів, поблизу населеного пункту Мокіївці. Про це повідомила Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області.

На Хмельниччині відкрито Центр св. Йоана Павла II
Розділ Події

Сьогодні на Хмельниччині відбулось урочисте відкриття Центру св. Йоана Павла II. Цей Центр складається з нового приміщення духовної семінарії і Центру духовної та психологічної реабілітації.

У Ленковецькій громаді відбувся обласний багатожанровий фестиваль-конкурс «СВіТ»
Розділ Культура

На Шепетівщині у Ленковецькій громаді відбувся обласний багатожанровий фестиваль-конкурс «СВіТ» (Свобода, Воля і Талант). Присутні мали можливість долучилися до збору коштів для потреб ЗСУ.

На Старокостянтинівщині поліцейські встановлюють обставини ДТП, в якій загинув 29-річний чоловік. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 25 червня, близько 13:30 години на автодорозі сполученням «Житомир – Чернівці», неподалік с. Верхняки.

Ще один шепетівський двір став спортивною ареною для дітлахів
Розділ Спорт

25 червня Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» було проведено фізкультурно-оздоровчий захід серед дітей мікрорайону міста за адресою: вул.Квітки Цісик 58а. Захід проведено в межах Всеукраїнських спортивних заходів «Спорт у кожному дворі».

Квіти, як терапія і бізнес: у Шепетівці навчають квітникарству переселенок та жінок з родин військових
Розділ Бізнес

У Шепетівській громаді реалізовують проєкт "Центр психологічної стійкості і підприємництва" — "Сталеві магнолії". Там жінок із родин військових та тих, які вимушено переїхали через війну у цю громаду, навчають вирощувати квіти та вести свій бізнес.

0
репостів
0
репостів