Четвер, 20 червня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Хмельницькобленерго опублікувало графік відключень світла на п'ятницю
Розділ Бізнес

У п`ятницю, 21.06.2024, згідно з розпорядженням НЕК «Укренерго», погодинні вимкнення відбуватимуться протягом всієї доби, тобто з 00:00 до 24:00. Про це повідомив відділ зв`язків з громадськістю Хмельницькобленерго.

Для покращення рівня надання послуг у Шепетівці виводять на маршрут новий сміттєвоз. Тож тепер у КП ШРЕП з'явились додаткові вакансії водіїв/водійок та вантажників. Про це розповів міський голова Віталій Бузиль.

На Шепетівщині у комунальну власність повернуто 15 ділянок сільськогосподарського призначення загальною площею 30 га вартістю 1 млн 262 тис. грн. Про це повідомила пресслужба Хмельницької обласної прокуратури.

Уродженець Нетішина виборов 3 золота на міжнародному турнірі зі спортивних танців на візках
Розділ Спорт

Українські танцюристи на візках яскраво виступили на міжнародному турнірі з пара спортивних танців на візках, що проходив з 6 до 10 червня 2024 року у місті Ломянкі, Республіка Польща.

2 пожежі ліквідували вогнеборці Шепетівщини протягом минулої доби. Про це повідомило Головне управління ДСНС у Хмельницькій області.

На жаль, війна триває. Щодня українські сім’ї втрачають найрідніших. І цей біль залишиться з нами назавжди. Сьогодні вручили високі державні нагороди родинам загиблих Захисників, які проявили патріотизм та відвагу, до останнього подиху захищаючи нашу державу.

Пожежа на ТЕЦ в Харківські області після ракетних ударів РФ навесні 2024 року
Розділ Бізнес

За розпорядженням НЕК «Укренерго», сьогодні, 20.06.2024, з 11:00 до 22:00, відключення відбуватимуться за двома чергами одночасно. Відповідно до розпорядження, Графік погодинних відключень до кінця дня змінено.

0
репостів
0
репостів