Понеділок, 17 червня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Хмельницькобленерго опублікувало графік відключень на вівторок
Розділ Бізнес

«Укренерго» довело на вівторок, 18.06.2024, розпорядження про погодинні відключення протягом усієї доби, тобто з 00:00 до 24:00. Про це повідомив відділ зв`язків з громадськістю Хмельницькобленерго.

У Шепетівській багатопрофільній лікарні на базі консультативно-діагностичної поліклініки та відділення невідкладної медичної допомоги функціонують кабінети ендоскопічних досліджень, де проводяться ендоскопічні дослідження, які дозволяють оцінити стан стравоходу, шлунка та кишечника.

Полонський районний суд Хмельницької області визнав 28-річного жителя Шепетівського району винним у шахрайстві (ч. 1 ст. 190 КК України), незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому повторно (ч. 2 ст. 289 КК України), крадіжці та у незакінченому замаху на крадіжку, вчинених в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185, ч. 3 ст. 15 ч. 4 ст. 185 КК України) й у заподіянні умисного легкого тілесного ушкодження (ч. 1 ст. 125 КК України), та призначив йому остаточне покарання – 5 років позбавлення волі без конфіскації майна.

У Хмельницькому правоохоронці затримали двох чоловіків, які налагодили схему переправлення осіб через державний кордон. Фігуранти за чималу грошову винагороду виготовляли замовникам документи, які дають можливість виїзду за межі країни.

Зенітні ракетні підрозділи Повітряного командування «Захід» виконують бойові завдання в різних регіонах України. І де б не опинилися наші зенітники – всюди вони прагнуть досягти максимальної ефективності у захисті рідної землі від ворожих ударів з повітря. Ця пускова установка зенітного ракетного комплексу IRIS-T випустила по цілям 23 ракети. Кожний пуск був точним – 23 російські крилаті ракети типу Х-101 та «Калібр» були знищені.

0
репостів
0
репостів