Четвер, 27 червня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Завтра вимикатимуть світло трішки рідше: графік на п'ятницю
Розділ Бізнес

У п'ятницю, 28.06.2024, згідно з розпорядженням НЕК «Укренерго» погодинні відключення триватимуть усю добу, але лише по дві черги одночасно. Про це повідомив відділ зв`язків з громадськістю Хмельницькобленерго.

Сьогодні начальник Шепетівської РВА Олексій Глушаков вручив родинам Захисників почесні нагороди, присвоєні нашим воїнам посмертно. Про це повідомили на сторінці адміністрації.

Загинув у бою на Луганщині: попрощались із захисником Ковальчуком Миколою
Розділ Події

Сьогдні 27 червня 2024 року, понінківчани прощалися із загиблим Героєм Ковальчуком Миколою Вілійовичем 1971 року народження. На колінах «живим коридором» вздовж дороги з квітами та сльозами на очах тіло загиблого воїна проводжали сотні людей…

Старший лейтенант поліції Наталя Левонтюк працює слідчою у Шепетівському райуправлінні поліції . Її чоловік Михайло — старший пожежник-рятувальник у Нетішині. Подружжя виховує двійко дітей, які захоплюються своїми батьками і мріють у майбутньому продовжити їхню справу.

Загинув поблизу села Перемога на Харківщині: у засвіти провели захисника Мана Віктора
Розділ Події

Ще один важкий день для Білогірської громади. Ще одна втрата земляка, захисника, який міг би жити, виховувати дітей, якби не цинічний ворог, який прийшов на українську землю.

Три села Шепетівщини лишились без газу через дії сторонніх осіб
Розділ Бізнес

Три села Шепетівського району лишились без газопостачання. ПрАТ «Шепетівкагаз» повідомило, що це стосується споживачів природного газу сіл Городище, Серединці, Пашуки.

Податківці нарахували Славутському ЖКО більше 6 млн грн штрафу: що вирішив суд
Розділ Бізнес

Славутське ЖКО знову було вимушене відстоювати свою правоту в суді. Ще з 2021 року податківці безпідставно звинувачують комунальне підприємство у порушені податкового законодавства та вже двічі накладали на нього штрафні санкції на 6 213 390,52 грн щоразу.

Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства опублікувало важливу інформацію щодо роботи «бюветів» та особливості доочистки в період перебоїв електропостачання. 

Вдало розпочали літній сезон футболісти КДЮСШ міста Нетішина, посівши третє місце у міжнародному турнірі серед юнаків 2013 р. н., який проходив у Болгарії. На шляху до п’єдесталу пошани нетішинці перемогли команду господарів (3:0), а також здолали турецьких футболістів (2:0).

На Хмельниччині оголосили про обмеження руху для великовагових транспортних засобів
Розділ Бізнес

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області повідомила про початок сезонних обмеженнь руху державними дорогами області для великовагових транспортних засобів.

0
репостів
0
репостів