П'ятниця, 07 червня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Військовослужбовці Шепетівського РТЦК та СП разом із начальником Шепетівської РВА Олексієм Глушаковим вручили високу державну нагороду дружині загиблого Захисника – Юрія Павлішена.

У Полонному поліцейські оперативно затримали молодика, який намагався обікрасти сусіда. 20-річному рецидивісту вже оголосили підозру і обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Шепетівчанин здобув бронзу на чемпіонаті України з боксу
Розділ Спорт

З 26 травня по 3 червня в с.Бояни Чернівецької області, проходив Чемпіонат України з боксу серед юнаків та дівчат на честь Повітряних сил ЗСУ. До участі у чемпіонаті було заявлено 440 боксерів та боксерок (з них 323 хлопців та 117 дівчат) 2010-2011 років народження.

Поліція застерігає від шахраїв, які представляються операторами мобільного зв’язку. Минулої доби до поліції у місті Ізяслав звернулась місцева жителька із заявою про шахрайство. Потерпіла після розмови з «представником компанії мобільного сервісу» втратила майже 8 тисяч гривень.

Сьогодні медична сфера Хмельниччини отримала чергову технічну підтримку для мобільності надання послуг та забезпечення безперебійної роботи електромережі лікарень. Про це повідомили у Хмельницькій обласній військовій адміністрації.

На Шепетівщині у засвіти провели захисника неба Олійника Олега
Розділ Події

Судилківська громада знову у жалобі, знову важка втрата: 7 червня 2024 року зі скорботою та болем у душі в останню земну дорогу провели Захисника України, жителя села Велика Медведівка, Олійника Олега Олександровича.

Контррозвідка Служби безпеки затримала агентурну групу фсб, яка діяла на Хмельниччині. До складу ворожого осередку входила депутатка місцевої ради та двоє її дітей: 42-річний син і донька, якій виповнилося 37 років.

У ніч на 7 червня 2024 року противник завдав удару по об’єктах критичної інфраструктури України із стратегічної авіації – бомбардувальників Ту-95МС з повітряного простору Саратовської області та ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із районів Приморсько-Ахтарськ, Єйськ, Курськ – рф. та мис Чауда – Крим.

0
репостів
0
репостів