Вівторок, 18 червня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні начальник Шепетівської РВА Олексій Глушаков та заступник Шепетівського міського голови Віталій Янушевський вручили багатодітним матерям Шепетівської територіальної громади посвідчення та нагрудні знаки до почесного звання України «Мати-героїня».

На ряді автошляхів від Шепетівщини до Житомирщини введено вагові обмеження
Розділ Бізнес

На дорогах державного значення Житомирщини введено вагові обмеження на аварійних мостах. Про це повідомила Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

Хмельницькобленерго оприлюднило орієнтовний графік відключень на 3 дні
Розділ Бізнес

Погодинні відключення триватимуть й далі, здебільшого цілодобово, тобто з 00:00 до 24:00. Враховуючи тенденції до зменшення тривалості відключень вдень та збільшення у вечірні години, розроблено Графік погодинних відключень на наступні три дні.

Дільничні офіцери завжди поруч: вони 24/7 приходять на допомогу людям. Знають проблеми кожного та залишаються надійним плечем для громадян. Сьогодні хочемо познайомити вас з Юрієм Мельником, дільничним офіцером поліції з Шепетівщини.

На жаль, ворожі ракети продовжують летіти на українську землю, а нашим дітям доводиться ховатися в укритті. Війна забрала в них безтурботне мирне та щасливе дитинство. Та попри все додала їм непохитної віри в Перемогу та нестримного бажання допомогти захисникам здолати ворога. І серед них Влада Іост, семирічна школярка. Юна волонтерка невтомно працює, плете браслети, які стали оберегами для воїнів. А розпродавши свої вироби, вже задонатила 13 тисяч гривень на потреби Збройних сил України.

Олександр - місцевий житель Шепетівщини, військовослужбовець 72 механізованої бригади Чорних Запорожців. З початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини. Відтоді виконував складні бойові завдання на Донецькому напрямку, де й отримав складне поранення.

Білогірський районний суд виніс вирок 34-річному уродженцю села Залужжя Шепетівського району за ухилення від мобілізації. Чоловік проігнорував дві бойові повістки, аргументуючи це проблемами зі здоров’ям.

Мешканка Шепетівщини здобула срібло на Кубку Світу з кікбоксингу WAKO
Розділ Спорт

З 13 по 16 червня у Будапешті проходив 29-й Кубок Світу з кікбоксингу WAKO, в якому взяли участь 3790 спортсменів з 50 країн світу. До складу національної збірної увійшли й спортсмени з Шепетівщини.

0
репостів
0
репостів