П'ятниця, 14 червня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Майже рік Воїна вважали безвісти зниклим: у Нетішині попрощались із Юрієм Бабійчуком
Розділ Події

11 червня, з сумом у серці та пекучим болем в душі нетішинці провели в останню дорогу Юрія Бабійчука – Воїна, Героя-земляка, що віддав своє життя за Батьківщину, за майбутнє кожного з нас у вільній Українській державі.

Через виведення в ремонт енергоблока АЕС завтра будуть знеструмлюватися дві черги одночасно
Розділ Бізнес

В суботу, 15.06.2024 року, за розпорядженням НЕК «Укренерго» погодинні відключення будуть з 08:00 до 23:00. Про це повідомив Відділ зв`язків з громадськістю Хмельницькобленерго.

У ніч з 13 на 14 червня, невідомі особи перелізли через паркан та проникли на територію тимчасової перетримки безпритульних тварин, що розташована на вулиці Промисловій у місті Нетішин. Вони випустили з вольєрів усіх собак-безхатьків, які там знаходилися, а це близько 116 тварин.

КДЮСШ Шепетівки посіла 5 місце на чемпіонаті ДЮФЛ Хмельницької області U-14
Розділ Спорт

Закінчився сезон 2023-2024 чемпіонату ДЮФЛ Хмельницької області серед команд U-14 (2010-2011 р.н.). Чемпіонат проходив за регламентом осінь 2023 р.-весна 2024 р. За підсумками чемпіонату команда Шепетівської КДЮСШ посіла 5 місце.

На Хмельниччині сьогодні змінилися години відключень електропостачання
Розділ Бізнес

За розпорядженням НЕК «Укренерго» сьогодні, 14.06.2024 року, погодинні відключення розпочнуться раніше, о 14:00. Про це повідомив Відділ зв`язків з громадськістю Хмельницькобленерго.

Контррозвідка Служби безпеки викрила керівника одного з відділів Хмельницької міськради, який працював на фсб. За вказівкою окупантів чиновник збирав інформацію про пункти дислокації та місця проживання українських військовослужбовців на території регіону.

Цьогоріч у лютому поліцейські склали адмінпротокол щодо жителя Шепетівщини, котрий торгував з рук сигаретами без марок акцизного податку. Матеріали справи про вчинення ним адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 156 КУпАП (торгівля тютюновими виробами з рук), правоохоронці передали до Славутського міськрайонного суду Хмельницької області.

Щороку 14 червня вся міжнародна спільнота відзначає Всесвітній день донора крові. У КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» впродовж місяця здали кров близько 100 осіб, а за рік близько 1500 осіб надали свою кров.

У ніч на 14 червня 2024 року російські окупанти завдали ракетно-авіаційного удару по Україні, застосувавши ракети різних типів та ударні БпЛА типу «Shahed». Про деталі атаки розповіли у Повітряніих Силах ЗС України.

0
репостів
0
репостів