Четвер, 06 червня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Дунаєвецький районний суд виніс вирок переселенцью з Донеччини за зґвалтування неповнолітньої. Обвинувачений проживав разом із сім’єю потерпілої, тож коли всі лягли спати, він застосував силу і проти волі дівчини вступив із нею у статеві стосунки. 

На Шепетівщині слідчі оголосили підозру молодику, який побив свого односельця. 18-річному зловмиснику доведеться відповідати за ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Боронив кордон на Харківщині: у Славуті попрощалися з Крупко Олександром
Розділ Події

Славутська громада знову у скорботі, знову важка втрата… Сьогодні повернувся на вічний спокій до рідної домівки Захисник України, справжній Герой, наш земляк Крупко Олександр Миколайович.

У березні 2014 року в Нетішині була облаштована Алея Троянд пам’яті Небесній Сотні – 107 учасникам Революції Гідності. Про що свідчила спеціально встановлена табличка. Більше 10 років вона нікому не заважала.

У Славуті поліцейські викрили шахрая, який на ремонті авто ошукав двох жінок майже на 60 тисяч гривень. Слідчі Шепетівського райуправління поліції вже оголосили 36-річному фігурантові підозру. Наразі шахрай вже повернув потерпілим завдані збитки.

Сьогодні у Шепетівській районній військовій адміністрації під керівництвом начальника РВА Олексія Глушакова за участю начальника Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, полковника Сергія Царука, голів територіальних громад району, керівників окремих структурних підрозділів районної військової адміністрації відбулась нарада щодо проведення заходів із мобілізації.

Шепетівська громада назавжди попрощалася з оператором БпЛА Богданом Шаховим
Розділ Події

Шепетівська громада, стоячи на колінах, провела в останню земну дорогу Шахова Богдана Анатолійовича, нашого земляка, оператора 2 відділення безпілотних авіаційних комплексів 4 взводу ударних безпілотних авіаційних комплексів роти ударних безпілотних авіаційних комплексів військової частини, який героїчно загинув у бою з російськими загарбниками, захищаючи свою землю, нашу рідну Україну.

У Нетішині поліцейські затримали торговця синтетичними наркотиками PVP. Слідчі Шепетівського райуправління поліції вже оголосили зловмиснику підозру, йому загрожує до 10 років ув’язнення.

Головне управління ДСНС у Хмельницькій області показало як на Хмельниччині вогнеборці ліквідували масштабну пожежу, що виникла внаслідок ворожої атаки.

У ніч на 6 червня 2024 року російські окупанти завдали удару по Дніпропетровщині двома балістичними ракетами «Іскандер-М» з району Таганрога – рф., а також атакували 18-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із районів Приморсько-Ахтарськ – рф., мис Чауда – Крим.

0
репостів
0
репостів