Четвер, 13 червня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Опублікували графік відключення світла на п`ятницю
Розділ Бізнес

Відділ зв`язків з громадськістю Хмельницькобленерго опублікував графік погодинних відключень по Хмельницькій області на п`ятницю, 14.06.2024 року.

Більше 40 тисяч гривень штрафу та позбавлення права керувати на п'ять років, – суд виніс вирок ізяславчанину за повторну їзду напідпитку. У листопаді минулого року патрульні склали адміністративні матеріали на жителя Шепетівщини за нетверезе кермування. Проте чоловік не зробив висновків з цього негативного досвіду та вдруге грубо порушив правила дорожнього руху.

Часом у громаді трапляються такі ситуації, коли органи місцевого самоврядування змушені використовувати комунальну техніку і людські ресурси для впорядкування стихійних сміттєзвалищ, утворених навіть на приватних територіях. Такий випадок стався днями у Шепетівці.

Кабінет міністрів ухвалив постанову №675, що вносить зміни до організації та ведення військового обліку військовозобов’язаних, а також змінює правила проходження військово-лікарської комісії. Про це 13 червня повідомили на урядовому порталі.

Представник Книги рекордів України, працівник ХАЕС Олександр Шустерук засвідчив національний рекорд інженерки Хмельницької АЕС Наталі Зеленської з колекціонування кулькових ручок. Колекція становить 3544 кулькові ручки, які працівниця атомної електростанції збирала протягом 23 років.

Талони на пальне, оформлення візи та купівля авто через інтернет: жителі Шепетівщини продовжують потрапляти на гачок до шахраїв. До підрозділів Шепетівського райуправління поліції звернулось троє постраждалих від дій шахраїв. Загальна сума збитку склала більше 15 тисяч гривень.

І знову пекучий біль і розпач увірвалися в життя шепетівської родини, яка вже ніколи не дочекається свого захисника з війни. 10 червня 2024 року, виявивши стійкість і мужність, вірний військовій присязі в бою на Донецькому напрямку, загинув Галицький Олександр Миколайович 09.09.1978 року народження.

На Шепетівщині слідчі встановлюють обставини ДТП, у результаті якої травмувалась 42-річна жінка. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 12 червня, о 08:40 годині на автодорозі сполученням «Городище – Рівне – Старокостянтинів» поблизу міста Славута.

0
репостів
0
репостів