Неділя, 30 червня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Через спеку в понеділок вимикатимуть світло одночасно по трьох чергах
Розділ Бізнес

Висока температура повітря сприяє збільшенню споживання електричної енергії. За розпорядженням НЕК «Укренерго» тиждень розпочнеться з посилення обмежень. Про це повідомив відділ зв`язків з громадськістю Хмельницькобленерго.

У Полонному відбулася IV ветерансько-молодіжна Спартакіада сусідніх громад
Розділ Спорт

29 червня у Полонному відбулася IV ветерансько-молодіжна Спартакіада сусідніх територіальних громад «За здоровий спосіб життя» на підтримку Збройних Сил України. Її організатором став відділ освіти, молоді та спорту ВК Полонської міської ради ОТГ.

Біль та сум знову у Шепетівській громаді. Шепетівська міська рада повідомила про загибель старшого солдата Тарасюка Романа Борисовича, 03.06.1995 року народження.

На День Грицева у селищі відкрили Алею слави та збирали кошти на ЗСУ
Розділ Події

Сьогодні, 30 червня 2024 рік жителі Грицівської громади взяли участь у відкритті Алеї слави воїнам землякам, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. В цей же день відзначали День заснування селища.

На Хмельниччині затримали підозрюваного у вчиненні ДТП з поліцейським авто, в результаті якої постраждали працівники поліції. Молодий чоловік, не виконавши у комендантську годину вимогу правоохоронців про зупинку, спробував втекти від переслідування та спровокував ДТП, в результаті якої патрульне авто злетіло у кювет. Двоє поліцейських отримали травми.

У Шепетівському професійному ліцеї шиють рюкзаки для дронів та подушки в окопи для військових
Розділ Освіта

Рюкзаки для дронів почали виготовляти у Шепетівському професійному ліцеї. Також там виготовляють подушки в окопи для військових.

«На щиті» повертається в рідну громаду гранатометник відділення охорони взводу охорони роти охорони батальйону охорони військової частини, солдат Ставнійчук Олександр Олексійович, 1979 року народження, призваний на військову службу по мобілізації 24.02.2022 року, загинув 26 червня 2024 року.

Вчора, о 13:45 до рятувальників м. Славута надійшло повідомлення про пожежу будівлі Цвітоського старостинського округу Улашанівської тергромади Шепетівського району. На місце події спрямували надзвичайників зі Славути та Шепетівки.

0
репостів
0
репостів