Неділя, 02 червня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні, 2 червня о 14:05 до рятувальників селища Ярмолинці надійшло повідомлення від працівників поліції, що в с. Сутківці Хмельницького району на місцевій водоймі, ймовірно, втопилися підлітки.

У Шепетівці сьогодні крутили педалі та донатили на ЗСУ
Розділ Спорт

Сьогодні, 2 червня, у Шепетівці відбувся традиційний благодійний фізкультурно-оздоровчий захід Велодень під гаслом «Педалі крутимо – ЗСУ підтримуємо». Велолюбителі не лише проїхались традиційним маршрутом до зони відпочинку в лісі, але й збирали кошти на потреби ЗСУ.

Представник Уповноваженого ВРУ з прав людини у Хмельницькій області Оксана Кізаєва спільно з експертом проєкту «Зміцнення інституційної спроможності системи захисту прав дитини шляхом проведення моніторингу ситуації з дітьми» в Хмельницькій області Аллою Касянюк відвідали комунальне некомерційне підприємство «Полонська міська багатопрофільна лікарня ім. Наталії Савеліївни Говорун» ( далі - лікарня).

Оголошено графік погодинних відключень електрики на понеділок
Розділ Бізнес

Зважаючи на складну ситуацію в енергосистемі, значний дефіцит електричної енергії та розпорядження НЕК «Укренерго» – оновлено Графік погодинних відключень на вечір неділі. Також сформовано Графік на понеділок, 03.06.2024, з розрахунку, що обмеження можуть діяти протягом всієї доби.

1 червня о 18:45 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що поблизу м. Славута Шепетівського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Про це повдіомило Головне управління ДСНС у Хмельницькій області.

Знайомство з Шепетівщиною: Дерев´яна Свято-Дмитрівська церква-корабель у Старому Кривині
Розділ Інше

Усі красоти Старого Кривина, що розкинувся між Острогом та Славутою, свого часу зведені на пісках. І пречудовий ландшафтний парк, виплеканий відомим на всю Європу архітектором-пейзажистом Діонісієм Міклером два століття тому, і дивовижна церква-корабель, як її часто називають дослідники історії, збудована у середині 18 століття в стилі українського барокко.

У ніч на 2 червня 2024 року російські окупанти атакували Україну крилатою ракетою «Іскандер-К» із Криму в напрямку Харківської обл., зенітною керованою ракетою С-300 із окупованої Донеччини та 25-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із мису Чауда (Крим), районів Єйськ та Приморсько-Ахтарськ – рф.

0
репостів
0
репостів