Вівторок, 11 червня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні, 11 червня, у мікрорайоні Книжківці в Хмельницькому група оповіщення Хмельницького РТЦК та СП здійснювала заходи щодо перевірки документів та оповіщення військовозабовʼязаних. Під час перевірки документів громадянин 1984 року народження дістав ніж та здійснив напад на військовослужбовця якого поранив у ліве плече зі сторони спини.

Став відомий графік відключень електропостачання на наступні 2 дні
Розділ Бізнес

Завтра, 12.06.2024 року, за даними від НЕК «Укренерго» відключення відбуватимуться з 15:00 до 23:00 за однією чергою. На 13.06.2024 року графік розроблено аналогічним чином. Про це повідомив відділ зв`язків з громадськістю Хмельницькобленерго.

У рамках оперативно-профілактичної операції «Мігрант» працівники міграційної поліції виявили у місті Шепетівка громадянина Грузії, який проживав в Україні без жодних дозвільних документів.

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Шепетівської окружної прокуратури до реальної міри покарання засуджено 34-річну жительку міста Запоріжжя за вчинення шахрайських дій щодо двох жінок похилого віку.

З огляду на повідомлення в окремих ЗМІ та соцмережах щодо спалаху менінгіту в одній з територіальних громад Хмельницької області, генеральний директор ДУ “Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України” Микола Габрикевич виступив із заявою.

На Шепетівщині суд виніс вирок домашньому кривднику. Чоловік ображав свою співмешканку тривалий час. Попри заборону суду наближатися до цивільної дружини, кривдник продовжував навідуватися до неї та вчиняти конфлікти. Одного разу навіть порвав її паспорт.

У Шепетівці родинам полеглих Героїв урочисто вручили відзнаки Почесного громадянина
Розділ Події

11 червня на Алеї Пам’яті, яка знову поповнилася світлинами наших захисників, зібралися керівництво міста, родини загиблих воїнів, військовослужбовці, духовенство, освітяни та громада, щоб вшанувати жертву наших земляків, які хоробро боронили Україну та віддали життя за її незалежність.

Доброволець зустрів смерть не на фронті: у Крупці прощались із Шпаком Олександром
Розділ Події

Вчора, 10 червня жителі Крупецької громади попрощалися з воїном - Шпаком Олександром Васильовичем 1996 року народження. Олександр добровольцем пішов захищати незалежність України, але загинув не на фронті.

У Шепетівці за ґратами опинився шахрай, який продавав неіснуючі товари в інтернеті. Молодик створив у популярній соціальній мережі сторінку фейкового магазину спортивного одягу. Хлопець розміщував там фото товарів, а отримавши від клієнтів передоплату за них, припиняв виходити на зв'язок.

На Шепетівщині суд виніс вирок винуватцеві ДТП, внаслідок якої травмувалось двоє пішоходок. Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася наприкінці грудня минулого року в селі Мурахів, що у Славутській громаді.

0
репостів
0
репостів