Вівторок, 04 червня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Під час проведення польових зборів ліцеїстів обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою нетішинські гвардійці організували та провели для ліцеїстів Урок мужності. Під час заходу гвардійці поділилися своїми знаннями та навичками з молодим поколінням майбутніх захисників.

На Шепетівщині перед судом постане водійка, що спричинила ДТП, внаслідок якої важко травмувався 67-річний велосипедист. Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася 1 травня цього року близько 08:00 години у місті Шепетівка, на перехресті вулиці Соборності та проспекту Миру.

У Шепетівці вшанували пам’ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії рф
Розділ Події

З 2021 року 4 червня в Україні є Днем вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Також, у світі, щороку 4 червня, відзначається міжнародний день безневинних дітей – жертв агресії.

Незважаючи на неодноразові вимоги «Укренерго» до обленерго дотримуватися доведених до областей лімітів, споживання в Донецькій, Житомирській, Миколаївській, м.Києві та Київській, Кіровоградській, Харківській, Хмельницькій областях продовжило зростати. Про це повідомила пресслужба Національної енергетичної компанії.

У Полонному до 5 років ув’язнення засудили водія, що спричинив ДТП з летальними наслідками. Крім того, суд зобов’язав засудженого сплатити майже 400 тисяч гривень моральної шкоди матері загиблого.

На Шепетівщині слідчі встановлюють обставини ДТП, у якій травмувався 34-річний водій. Дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, 3 червня, близько 8:30 години у селі Клубівка, що на у Ізяславській громаді.

0
репостів
0
репостів