Розділ Спорт

Ще один шепетівський двір став спортивною ареною для дітлахів

Автор Олег Шмельов 26 червня 2024, 12:58

25 червня Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» було проведено фізкультурно-оздоровчий захід серед дітей мікрорайону міста за адресою: вул.Квітки Цісик 58а. Захід проведено в межах Всеукраїнських спортивних заходів «Спорт у кожному дворі».

До участі у заході було заявлено близько 30 учасників, які у командах змагалися у цікавих і захопливих естафетах: біг з м’ячами, кульками, ракетками, ключками для флорболу, де вони змогли перевірити свої спортивні навички та весело провести час. Змагалися команди на кращий результат щодо швидкості, спритності та рівновазі в естафетах різної складності. Програма заходу охоплювала спортивні естафети: «Флорбол», «Збір та садіння картоплі», «Рівновага».

Успішно фінішувати учасникам змагань допомогли дружня атмосфера, підтримка вболівальників, командний дух та жага до перемоги.

По завершенні спортивного дійства переможці, призери та усі учасники змагань були нагороджені грамотами та солодкими подарунками від Шепетівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Прочитати про попередні змагання ви можете тут.

Останнє редагування 26 червня 2024, 13:03
0
репостів
0
репостів