Розділ Суспільство

Мешканка Шепетівщини зібрала колекцію кулькових ручок і встановила рекорд України

Автор 13 червня 2024, 12:53

Представник Книги рекордів України, працівник ХАЕС Олександр Шустерук засвідчив національний рекорд інженерки Хмельницької АЕС Наталі Зеленської з колекціонування кулькових ручок. Колекція становить 3544 кулькові ручки, які працівниця атомної електростанції збирала протягом 23 років.

У колекції ручки з логотипами вітчизняних та іноземних компаній, українських АЕС, серед яких і Запорізька. Наталя мріє зібрати колекцію з десяти тисяч кулькових ручок.

Хоча Наталія Зеленська порівняно недавно працює на Хмельницькій АЕС однак настільки активна у соціальному та  волонтерському житті підприємства, що її знає багато атомників, а спектр її вподобань та захоплень просто вражає: від вишивки, плетіння ляльок-мотанок до їзди на велосипеді

Про колекціонуваннякулькових ручок друзі та знайомі знали давно, а ось колегам по роботі та  широкому загалу це улюблене багаторічне  хобі відкрилося знедавна і потягнуло навіть на Всеукраїнський рекорд.

Захоплення виникло у 2001 році, коли Наталя на день Києва виграла ручку компанії nescaфе і ось уже 23 роки не може зупинитись.

"Не можу зупинитися колекціонувати ручки, бо мені це цікаво. Хоча був період, коли хотіла припинити це робити. Наразі навпаки є жага до постійного поповнення колекції. Це один зі способів моєї реалізації. Люблю щось творити, шукати, я цим живу", — зазначила Наталя Зеленська.

Відео

0
репостів
0
репостів