Розділ Суспільство

У Шепетівці комунальникам довелось ліквідовувати сміттєзвалище на приватній території

Автор 13 червня 2024, 15:07

Часом у громаді трапляються такі ситуації, коли органи місцевого самоврядування змушені використовувати комунальну техніку і людські ресурси для впорядкування стихійних сміттєзвалищ, утворених навіть на приватних територіях. Такий випадок стався днями у Шепетівці.

По вулиці Данила Галицького через сморід від стихійного смітника, місцевала влада отримувала звернення громадян. Відтак була змушена зреагувати.

А все тому, що через різні життєві обставини люди накопичують відходи різного морфологічного складу та інше побутове сміття, утворюючи стихійні сміттєзвалища на власній та комунальній землі, чим створюють незручності та загрозу здоров’ю сусідів, а також погіршують екологічну безпеку та санітарно-епідеміологічну ситуацію.

У випадку, коли такі території нема кому прибирати, відсутні власники чи нема родини, яка б могла допомогти, громада змушена реагувати на ці виклики, втрутитись і ліквідувати стихійне сміттєзвалище.

Таким чином за допомогою навантажувача було очищено прибудинкову територію від сміття. Кількість була така, що вийшло повністю завантажити цілий КрАЗ.

Останнє редагування 13 червня 2024, 15:35

Відео

0
репостів
0
репостів