П'ятниця, 24 травня 2024 — Сайт міста Шепетівка

З початку повномасштабної війни українським дітям, на жаль, довелося зазнати великої кількості травматичних ситуацій, їх життя докорінно змінилося водночас. Це переміщення та розлучення з близькими та друзями, різкі зміни у звичному розпорядку дня та нове оточення… Все це – безумовно величезний стрес. Тому відпочинок та оздоровлення дітей є надзвичайно актуальними та важливими зараз.

Шепетівські легкоатлети здобули 9 нагород на відкритому чемпіонаті Хмельницької ДЮСШ №1
Розділ Спорт

Вчора, 23 травня 2024 року відбувся Відкритий чемпіонат Хмельницької ДЮСШ №1 з легкої атлетики, присвячений Дню Героя України. У змаганнях взяли участь 8 команд області, загальна кількість учнів-спортсменів нараховувала близько 150 чоловік.

СБУ повідомила про підозру соратниці путіна Валентині Матвієнко, яка санкціонувала війну рф проти України. Як відомо, Матвієнко народилася в місті Шепетівка. Фігурантка входить до найближчого кола соратників путіна та санкціонувала повномасштабне вторгнення рф.

Змінились години, на які Укренерго просить перенести споживання електрики: пояснюємо чому
Розділ Бізнес

НЕК «Укренерго» повідомив, що сьогодні ліміти споживання діють з 00:00 до 24:00. При їх перевищенні вводяться графіки погодинних відключень. Наразі на Хмельниччині протягом дня погодинних відключень не буде. Відключення будуть лише у вечірні години згідно раніше анонсованими нами графіку.

Освітяни з різних регіонів України відвідали Шепетівку з метою обміну досвідом. В рамках візиту на тему «Розвиток спроможної освітньої мережі в громадах Хмельницької області» в межах Програми підтримки U-LEAD, представникам громад було продемонстровано кращі практики, які можна поширювати та впроваджувати у сфері проектної діяльності й реалізації проєктів.

У Понінківській громаді відбулося відкриття Алеї Слави загиблих захисників-земляків
Розділ Події

Учора, 23 травня, в Понінківській громаді Шепетівського району відбулося урочисте відкриття Алеї Слави загиблих захисників-земляків. Відтепер будуть увіковічені імена наших героїв, які віддали своє життя заради України. Це найменше, чим ми можемо віддячити  за мир у наших домівках та захист. Адже Герої живі, поки жива пам’ять про них.

На Шепетівщині поліцейські розшукали і затримали водія, який на смерть збив 15-річного підлітка і зник з місця події. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 23 травня, близько 05:18 години на дорозі «Корець — Антоніни» поблизу с. Топори Ізяславської тергромади.

22 травня Хмельницький міськрайонний суд задовольнив усі 50 клопотань про умовно-дострокове звільнення засуджених від відбування покарання для проходження військової служби та встановлення адміністративного нагляду стосовно них, які надійшли від ДУ «Райківецька виправна колонія (№78)».

Нацбанк планує обмежити вихідні перекази "з картки на картку"
Розділ Бізнес

Національний банк України (НБУ) готує проєкт рішення щодо обмеження карткових переказів і запровадження граничних лімітів переказу грошей з карти на карту між фізичними особами (так звані операції P2P, person-to-person), повідомили представникам медіа у НБУ в четвер.

0
репостів
0
репостів