Вівторок, 14 травня 2024 — Сайт міста Шепетівка

На Рівненщині житель Шепетівщини викрав два авто та вчинив крадіжку. Викрадені автомобілі знайшли та вилучили. Зловмисника — 25-річного раніше судимого жителя Славути затримали та повідомили про підозру за двома статтями Кримінального кодексу.

Змагання з дартсу та конкурс “Влучний кидок” зібрали дітлахів "Шанхаю"
Розділ Спорт

На спортивному майданчику ДП «Шепетівський лісгосп», міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проведено змагання з дартсу та конкурсу «Влучний кидок» серед дітей мікрорайону Шепетівської ЗОШ №8 в межах Всеукраїнських спортивних заходів «Спорт у кожному дворі».

Жителька Шепетівщини просила звільнити її від повноважень опікуна над недієздатною донькою та призначити натомість опікуном онука – з такою заявою до Полонського районного суду Хмельницької області звернулася місцева жителька.

Вчора, 13 травня на території Хмельницької області вогнеборці ліквідували три пожежі, дві з яких мали смертельні наслідки. Обидві трагічні події стались на території Шепетівського району.

Українська акторка і зірка серіалу "Скажене весілля" Віра Кобзар звинуватила завідувачку хірургії шепетівської лікарні у хабарництві та халатності. Вона з жахом пригадала часи перебування її матері в лікарні Шепетівки та розповіла, що нове відділення хірургії дуже швидко було приведено до стану критичного.

У ніч на 14 травня 2024 року ворог атакував 18-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із мису Чауда та однією балістичною ракетою «Іскандер-М» з окупованого Криму.

0
репостів
0
репостів