Середа, 29 травня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Хмельницьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді та Спілкою авіамоделістів Хмельниччини вчора, 28 травня 2024 року, на кордодромі Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва були проведені обласні відкриті змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту (кордові моделі).

"Укренерго" заявило, що не прогнозує відключення електроенергії на четвер, 30 травня. Про це повідомила пресслужба компанії. При зміні ситуації в енергосистемі про відключення повідомлятимуть додатково.

Шепетівчанин здобув 3 нагороди на Чемпіонаті Європи з комбат Дзю-Дзюцу
Розділ Спорт

З 17 по 19 травня в курортному місті Мальграт де Мар, Іспанія, пройшов чемпіонат Європи з комбат Дзю-Дзюцу (бойове джиу-джитсу) серед дорослих, юніорів та юнаків. До участі у чемпіонаті було заявлено 485 спортсменів з 17 країн Європи, які виборювали звання найкращих у чотирьох розділах: фулл-контакт, клоз-контакт, граунд-файт і самозахист.

Загинув через атаку ворожим дроном: у Нетішині прощались із Олександром Дячуком
Розділ Події

Сьогодні, 29 травня, Нетішинська громада знову в жалобі. Вістка про чергову втрату патріота, мужнього Воїна, постукала в сім’ю нетішинців. Про це повідомив відділ з організаційних питань міської ради міста.

Команда з Шепетівщини здобула 2 місце на всеукраїнському чемпіонаті з дартсу
Розділ Спорт

З 23 по 25 травня у селищі Ворохта Івано-Франківської області пройшов чемпіонат громадської організації "Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство Колос” з дартсу серед територіальних громад України. Всього участь взяло 18 команд з усіх куточків держави.

«Рій дронів» поповнюється: чергова партія «залізних птахів» вирушає до захисників. 28 травня працівники Хмельницької АЕС підготували для передачі 70 fpv-дронів (7'') та акумуляторів, а також 5 квадрокоптерів Mavic 3T.

0
репостів
0
репостів