Розділ Бізнес

Хмельницькобленерго оновило графік погодинних відключень

Автор 20 травня 2024, 10:35

На 20 травня НЕК «Укренерго» довело дозволену величину потужності для Хмельницької області, але тільки на вечірні години. Відповідно, протягом дня погодинних відключень не буде. Зважаючи на встановлення ліміту лише на вечірні години, Графік погодинних відключень оновлено.

file20240520092940151

В ті години, які не зазначені в графіку, погодинних відключень не буде. Дізнатись свою чергу ви можете тут.

Зверніть увагу, час вимкнення та ввімкнення може дещо зміщуватися, оскільки оперативному персоналу потрібен час на пересування між різними об’єктами та на здійснення робіт з дотриманням вимог охорони праці. Будь ласка, ставтесь з розумінням до ситуації. Енергетики роблять усе можливе, щоб відключення були якомога коротшими.

Шановні споживачі, використовуйте електроенергію раціонально та ощадливо. Важливо ввечері, з 18:00 до 24:00, не вмикати одночасно декілька приладів, вимикати зайве освітлення.

У випадку суттєвих змін ситуації в об’єднаній енергосистемі України, отримання додаткових розпоряджень від НЕК «Укренерго» або ж суттєвого зростання обсягу споживання електричної енергії – графік може бути змінено. Інформація буде висвітлена на офіційних ресурсах АТ «Хмельницькобленерго».

Відділ зв’язків з громадськістю АТ «Хмельницькобленерго»

Останнє редагування 20 травня 2024, 10:41
0
репостів
0
репостів