Понеділок, 13 травня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Кілька груп «туристів», які планували горами дістатися сусідньої Румунії, зупинили впродовж минулої доби прикордонники відділення «Богдан» Мукачівського загону. Одного жителя Хмельниччини та двох жителів Рівненщини помітив під час патрулювання з повітря екіпаж гелікоптера прикордонників.

Прокурори Шепетівської окружної прокуратури домоглися у судовому порядку повернення у власність громад земель природно-заповідного фонду вартістю понад 58 млн грн. Мова йде про землі гідрологічних заповідників місцевого значення «М’якотівський», «Сахнівецький» та «Хоморські заплави».

На Шепетівщині прощались із командиром кулеметного взводу Касянчуком Василем
Розділ Події

Сьогодні, 13 травня у Білогірській громаді Шепетівського району прощалися із загиблиим захисником Касянчуком Василем Петровичем. Траурний кортеж спочатку прибув у Білогір'я, після чого вирушив за напрямком до рідного села воїна.

Шепетівчани здобули 8 нагород на першості Старокостянтинівської ДЮСШ з легкої атлетики
Розділ Спорт

11 травня відбулась Відкрита першість Старокостянтинівської ДЮСШ з легкої атлетики серед дівчат та юнаків 2011 р.н. та молодші. У змаганнях взяли участь 5 команд.

13 травня о 04:35 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що на вулиці Садова в селі Соснівка Шепетівського району горить літня кухня. До місця пожежі оперативно прибули славутські рятувальники та вогнеборці місцевої пожежної охорони с. Ганнопіль.

У Славуті перед судом постане кримінальний дует наркоторговців. За розповсюдження особливо небезпечних синтетичних наркотиків зловмисникам загрожує до 10 років ув’язнення.

Понад 4 млрд грн єдиного соціального внеску надійшло від роботодавців Хмельниччини
Розділ Бізнес

Головне управління ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що у січні-квітні 2024 року роботодавцями регіону сплачено 4,1 млрд грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Це на 172,6 млн грн більше або 4,4 відс. аніж минулого року в аналогічному періоді.

На Летичівщині поліцейські встановлюють обставини ДТП, внаслідок якої загинув 24-річний чоловік. Автопригода сталася 11 травня близько 20:30 години на автодорозі сполученням «Стрий — Ізварине» поблизу с. Голосків під час оформлення іншої дорожньо-транспортної пригоди.

Шепетівчанка здобула нагороду престижних змагань з легкої атлетики у Польщі
Розділ Спорт

11 травня у місті Стальова Воля (Польща) відбувся відкритий чемпіонат міста з легкої атлетики серед юнаків та дівчат U-16 та U-18. До участі у чемпіонаті було заявлено 29 клубів, загальною кількістю 710 учасників.

0
репостів
0
репостів