Понеділок, 27 травня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівчани здобули нагороди кубка України з бойового самбо
Розділ Спорт

З 24 по 26 травня 2024 року у місті Ірпінь відбувся кубок України з бойового самбо у розділі «Лайт» (дорослі, юніори, юнаки старшого віку, юнаки середнього віку, юнаки молодшого віку, діти старшого віку, діти молодшого віку). До участі у чемпіонаті було заявлено понад 150 спортсменів з усіх куточків України.

Хмельницькобленерго спрогнозувало кого і коли зачепить відключення світла сьогодні
Розділ Бізнес

Сьогодні, 27 травня 2024 року, погодинні відключення відбуватимуться у вечірні години, орієнтовно з 19:30 до 23:30. Про це нагадав відділ зв`язків з громадськістю АТ "Хмельницькобленерго".

Шепетівський міськрайонний суд розглянув у відкритому судовому засіданні кримінальну справу за обвинуваченням уродженця м.Славута у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст.407 КК України (Самовільне залишення військової частини або місця служби).

У всіх територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки Хмельниччини запрацювала електронна черга запису для оновлення даних. Про це повідомила Служба зв'язків з громадськістю Хмельницького обласного ТЦК та СП.

На Шепетівщині визначились найкращі аматорські вокальні ансамблі клубних закладів
Розділ Культура

В травні відбувся обласний огляд-конкурс аматорських вокальних ансамблів клубних закладів «Наш Подільський, пісенний краю». Хмельницький обласний науково-методичний центр культури і мистецтва проводив цей захід вже в 11 раз з метою розвитку та популяризації вокально-хорового мистецтва в області й збереження традицій української пісенної творчості.

У Шепетівці слідчі встановлюють обставини ДТП, у якій травмувався 35-річний мотоцикліст. Дорожньо-транспортна пригода сталася 25 травня близько 01:35 години на перехресті вулиць Української та Захисників України.

0
репостів
0
репостів