Неділя, 26 травня 2024 — Сайт міста Шепетівка

З 22 по 24 травня 2024 року на Хмельниччині, на базі рекреаційного центру "Берег надії", с. Головчинці Меджибізької ТГ відбулись Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді з повітряних зміїв (IV ранг). У змаганнях взяли участь 5 команд із різних куточків України: Волинської, Хмельницької, Дніпропетровської та Черкаської областей.

На Шепетівщині відбулось заняття з основ національного спротиву
Розділ Події

Нещодавно на території Ізяславської громади на Шепетівщині відбулись чергові навчання з основ національного спротиву для представників Ізяславської міської, Сахновецької та Плужненської сільських територіальних громад. Проте цього разу до присутніх учасників долучились представники Ямпільщини та заняття пройшло «в польових умовах» - на відкритому просторі.

Знайомство з Шепетівщиною: Костел Святої Анни у Полонному
Розділ Інше

Костел Святої Анни у місті Полонне – пам’ятка архітектури національного значення, вік якої перевищує чотири століття. Споруда закладена ще за часів Януша Острозького, спалена та пограбована турецькими військами під проводом Алімазора. Святиня встигла побувати відділом НКВС та катівнею за часів совітів і стала центром Полонського деканату Кам’янець-Подільської дієцезії Римо-Католицької Церкви в Україні в наш час.

У Ізяславській громаді протягом 10-ти днів у засвіти провели 6 захисників
Розділ Події

Чорне крило війни практично щомісяця торкається нашої України, зокрема Ізяславської громади. Травень, на жаль, не став винятком. Протягом десяти днів знову «живий» ланцюг, національна символіка та сльози дорогою, якою востаннє поверталися до рідного дому наших земляків - шестеро мужніх захисників України.

У ніч на 26 травня 2024 року російські окупанти завдали ракетно-авіаційного удару по Україні із застосуванням 14 ракет повітряного базування та понад трьох десятків ударних БпЛА.

0
репостів
0
репостів