Четвер, 30 травня 2024 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині діти з парасольками встановили національний рекорд України
Розділ Події

Сьогодні, 30 травня, діти Ямпільської територіальної громади, що у Шепетівському районі встановили перший національний рекорд України як наймасовіший парад дітей з парасольками. Лана Вєтрова, керівниця Національного Реєстру Рекордів України, зафіксувала 511 дітей, які пройшлися центральною площею Ямполя під відкритими парасольками.

Прокурори Шепетівської окружної прокуратури забезпечили реальне виконання рішення суду щодо повернення державі земель лісогосподарського призначення вартістю понад 3,6 млрд грн. Про це повідомила пресслужба Хмельницької обласної прокуратури.

Начальники трьох районних ТЦК Хмельниччини повинні подати пропозиції комендатурі при Хмельницькій обласній військовій адміністрації щодо встановлення стаціонарних та мобільних блокпостів на території області. Відповідний спільний наказ начальників ОВА та обласного ТЦК від 22 травня опублікували на сайті Хмельницької ОВА.

У Шепетівці відбувся футбольний матч пам’яті Миколи Огородніка
Розділ Спорт

26 травня на спортивному майданчику зі штучним покриттям Шепетівської гімназії №2 відбувся футбольний матч між командами «Темп» та «Локомотив» присвячений пам’яті Миколи Огородніка. Гра видалася досить напруженою та видовищною.

Протягом місяця через «Дію» запрацює електронне бронювання
Розділ Бізнес

Урядова постанова щодо запуску електронного бронювання через «Дію» буде готова найближчим часом, а робота над функціоналом займе три-чотири тижні. Про це розповіла заступниця міністра оборони України Катерина Черногоренко під час форуму «Гроші для Перемоги» від Forbes Ukraine.

Шепетівське лісове господарство в лідерах по поставкам деревини ЗСУ
Розділ Бізнес

Лісівники продовжують підтримувати українських захисників та відправляють на фронт лісопродукцію для укріплення позицій, будівництва бліндажів та інших оборонних споруд. Про це розповіли у пресслужбі Подільського лісового офісу.

Громадянин рф, уродженець м. Полонне Хмельницької області, звернувся до місцевого суду з позовом, в якому просив визначити йому додатковий строк на відчуження земельної ділянки, яку успадкував після смерті батька.

У ніч на 30 травня 2024 року російські окупанти завдали ракетно-авіаційного удару по військових об’єктах та критичній інфраструктурі України із застосуванням 8-ми зенітних керованих ракет С-300/С-400 по Харківщині, 11 крилатих ракет Х-101/Х-555 із літаків стратегічної авіації Ту-95 МС (район пусків Саратовська обл. – рф) та 32 ударних БпЛА типу «Shahed-131/136» із Приморсько-Ахтарська –рф. та мису Чауда (Крим).

0
репостів
0
репостів