Вівторок, 28 травня 2024 — Сайт міста Шепетівка

За публічного обвинувачення прокурорів Нетішинського відділу Шепетівської окружної прокуратури Нетішинським міським судом засуджено жительку Рівненської області, щовчинила ряд крадіжок в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України).

Вчора, 27 травня о 15:30 годині до Шепетівського районного управління в Хмельницькій області надійшло повідомлення від схвильованої матері про те що пішов в невідомому напрямку її малолітній син 2010 р.н., зріст близько 150 см, який був одягнений в гумові чорні капці, темні спортивні штани та темну футболку.

В Україні 17-річні юнаки, які не приписалися до своїх призовних дільниць, можуть отримати повістку за місцем реєстрації про необхідність стати на військовий облік. Відповідне роз’яснення щодо взяття громадян України на військовий облік опублікували Сухопутні війська України у вівторок, 28 травня.

28 травня міський голова Віталій Бузиль провів чергове засідання сесії міської ради. У ході засідання депутати розглянули 43 питання порядку денного.

Вчора в боях за Харківщину віддав своє життя уродженець Шепетівки Костянтин Михальчук.  Про це повідомив керівник і засновник рекрутингової агенції Lobby X Владислав Грезєв.

Бойовий медик та оператор БПЛА: у Славуті прощалися із Тушевським Максимом
Розділ Події

Клята війна, підло розпочата російськими окупантами, продовжує приносити нестерпний біль і горе у наші родини, у нашу громаду. Від чергової трагічної звістки стискається серце від жалю та болю, сковує тіло і душу… Сьогодні славутчани прощалися із земляком Тушевським Максимом Олеговичем, який загинув за свободу і незалежність нашої держави.

Сьогодні, 28 травня, під час засідання чергової сесії Шепетівської міської ради розглянули питання Про реорганізацію шляхом приєднання Гімназії №6 Шепетівської міської ради Хмельницької області до Шепетівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» Хмельницької області.

Визнати протиправним і скасувати наказ Центру дитячої та юнацької творчості щодо припинення нарахування та виплати середнього заробітку мобілізованому керівникові гуртка та зобов’язати управління освіти поновити йому збереження середнього заробітку на період мобілізації під час воєнного стану, провівши нарахування та виплату зарплати з 19 липня 2022 року. Таке рішення Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області залишив без змін Хмельницький апеляційний суд. Апеляційну скаргу управління освіти ХАС відхилив.

Уряд спростив порядок надання грантів для підприємців
Розділ Бізнес

У рамках державної підтримки малого та середнього бізнесу Кабінет Міністрів України вніс зміни до порядку надання грантів за програмами "Власна справа" та "Грант для ветеранів". Відповідна постанова №491 від 26 квітня 2024 року набула чинності 4 травня 2024 року.

Сьогодні на Хмельниччині не буде погодинних відключень електропостачання
Розділ Бізнес

На сьогодні, 28.05.2024, НЕК «Укренерго» не встановлювало ліміт для Хмельницької області. Отже, погодинних відключень сьогодні не буде. Про це повідомив відділ зв`язків з громадськістю АТ “Хмельницькобленерго”.

0
репостів
0
репостів