Шепетівські освітяни ділилися досвідом із колегами з різних областей України

Автор 24 травня 2024, 12:04

Освітяни з різних регіонів України відвідали Шепетівку з метою обміну досвідом. В рамках візиту на тему «Розвиток спроможної освітньої мережі в громадах Хмельницької області» в межах Програми підтримки U-LEAD, представникам громад було продемонстровано кращі практики, які можна поширювати та впроваджувати у сфері проектної діяльності й реалізації проєктів.

Гості відвідали Шепетівську міську раду, де керівництво громади, на чолі із міським головою Віталієм Бузилем, зустріли й привітали делегацію.

Заступник міського голови Галина Безкоровайна розповіла про функціонування, розвиток та здобутки освітньої галузі навіть в умовах воєнного стану.

На прикладі Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді (ЦЕНТУМ) розглянули природоохоронний проєкт в закладі позашкільної освіти Шкільне лісництво як засіб реалізації екологічної компетентності учнів.

Відвідали Шепетівський навчально-виховний комплекс №1 у складі: «Загальноосвітня школа І-II ступенів та ліцей ім. Героя України М.Дзявульського», де обговорили національно-патріотичне виховання, проєктну діяльність та STEM-підхід.

Візитери мали можливість перейняти успішний досвід функціонування дитячого центру творчого музикування та науки прочитання для дошкільнят у ЗДО №11 «Дзвіночок».

Під час візиту учасників супроводжує команда регіонального офісу ULEAD з Європою в Хмельницькій області та радник з питань муніципальних фінансів та управління ULEAD з Європою в Чернівецькій області Дмитро Прокопець.

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів