Четвер, 24 жовтня 2024 — Сайт міста Шепетівка

На Шепетівщині слідчі оголосили підозру 52-річному чоловікові, який вчиняв психологічне насильство над своєю донькою. За психологічне знущання над своєю 22-річною донькою кривднику може загрожувати до двох років позбавлення волі.

Вони так схожі між собою — батько та його син. От тільки Сергію Ватаманюку так і не судилося обійняти Даню, тішитися своєю кровинкою. А син ніколи не бачив свого татуся, лише на світлинах. Уже десять років збігло відтоді, як захисник пропав безвісти. Та все ж рідні терпляче продовжують чекати вісточки від Сергія.

23 жовтня 2024 року голова Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін звільнив директора департаменту охорони здоров'я ОВА Олександра Завроцького. Про це повідомив очільник області на своїй Facebook-сторінці.

Верховний Суд підтвердив законність вироку Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області та ухвали Хмельницького апеляційного суду у справі про умисне вбивство жительки с. Судилків Шепетівського району.

В ніч з 23 на 24 жовтня ворог здійснив чергову атаку на Україну ракетами та ударними безпілотниками. Внаслідок падіння уламків БПЛА типу «Shahed» у м. Старокостянтинів, що на Хмельниччині руйнувань зазнав готель та двоповерховий житловий будинок, у яких виникли пожежі.

На Шепетівщині до 9 років ув’язнення засудили 35-річного чоловіка, який до смерті побив свого знайомого. Славутський міськрайонний суд визнав зловмисника винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого) Кримінального кодексу України.

Лише вчора ми писали про 50-річного чоловіка з Шепетівщини, який отруївся грибами. Як сьогодні стало відомо, на жаль він не вижив. Про це повідомив Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб.

До Шепетівської громади на щиті повертається старший солдат Скаржинець Сергій Володимирович, 16.12.1986 року народження, оператор 2 відділення протитанкових ракетних комплексів взводу протитанкових ракетних комплексів 2 механізованого батальйону військової частини.

На Хмельниччині повітряна тривога пролунала о 03:51, яка тривала до 09:12 ранку. Вкотре Повітряні Сили ЗСУ повідомляли про рух групи "шахедів" у напрямку Старокостянтинова. Цього разу, на жаль, не обійшлося без наслідків.

0
репостів
0
репостів