Неділя, 20 жовтня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Літній час в минулому? Чи востаннє українці переводять годинники
Розділ Бізнес

27 жовтня о 4-тій ранку українці переведуть годинники на 1 годину назад. І ймовірно, більше не крутитимуть стрілки на циферблаті двічі на рік. Дискусії про шкоду і користь сезонної зміни часу точилися в Україні багато років.

Загинув на рф захищаючи Україну: Білогірська громада провела у засвіти Українця Олександра
Розділ Події

19 жовтня Білогірська громада провела у засвіти свого земляка - Українця Олександра Михайловича. Життя військового обірвалося тиждень тому, на полі бою, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Нижній Клин Курської області.

Знайомство з Шепетівщиною: Костел святого Михайла та монастир бернардинів в Ізяславі
Розділ Інше

Бернардинський монастир, розташований в Ізяcлаві – споруда, без якої важко уявити панораму сучасного міста. Його можна побачити практично з будь-якої точки, адже комплекс стоїть на високому лівому березі річки Горинь. Ця пам’ятка будівництва епохи бароко упродовж кількох століть була римо-католицькою святинею, а згодом монастирські споруди перетворили на пенітенціарну установу: тут облаштували в’язницю. У кримінальному світі це місце відоме як «Монастир» або «Білий лебідь». Ясна річ, що до історичних приміщень туристам потрапити не вдасться. Але й зовнішній огляд Бернадрдинського монастиря своєю грандіозною вишуканістю справляє сильне враження. 

Загинув виконуючи бойове завдання в н.п. Нью-Йорк: у засвіти провели Міськова Юрія Віталійовича
Розділ Події

Вчора, 19 жовтня у селі Берездів Шепетівського району відбулося прощання з загиблим Героєм - Міськовим Юрієм Віталійовичем. Про це повідомили на сторінці громади.

У ніч на 20 жовтня 2024 року (із 21.00 19 жовтня) противник атакував Україну балістичними ракетами із території Криму, ударними БпЛА типу «Shahed» та дронами невстановленого типу (райони пусків: Єйськ, Приморсько-Ахтарськ – рф.). Про деталі атаки розповіли Повітряні Сили ЗС України.

0
репостів
0
репостів