Понеділок, 14 жовтня 2024 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині ріжуть ліс за допомогою харвестера та форвардера
Розділ Бізнес

Під час виїзної наради ДП "Ліси України" на Шепетівщині презентували механізовану заготівлю деревини. У філії «Славутське лісове господарство» уже більше 2 років найтяжчу та одну із найнебезпечніших робіт виконує техніка.

Шепетівчанин здобув бронзу на чемпіонаті України з важкої атлетики
Розділ Спорт

З 7 по 13 жовтня 2022 року в місті Хуст відбувся Чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 13 та до 15 років. До участі у чемпіонаті було заявлено 368 спортсменів з різних куточків України, 173 – до 13 років та 195 – до 15 років.

Співробітники Служби безпеки викрили двох лікарів однієї з лікарень, які за гроші «списували» ухилянтів з військового обліку. До організації оборудки причетні лікар невролог, фельдшер екстреної медичної допомоги та службові особи МСЕК. За гроші вони допомагали ухилянтам уникнути призову на підставі фіктивних довідок про інвалідність.

У Хмельницькому районі поліцейські затримали чоловіка, який стріляв з арбалета в проїжджаючий автомобіль. Подія сталася 11 жовтня близько 17:30 години в одному з житлових масивів в с. Лісові Гринівці.

0
репостів
0
репостів