Четвер, 17 жовтня 2024 — Сайт міста Шепетівка

“Ну раз ты веришь в Бога, то рассказывай молитвы”, — відреагував слідчий, коли почув, що Валя вінчана. Вона розповідала українські, бо російською не знала. Її слухали. Це був один з найдивніших моментів допиту. Може, ті молитви і спрацювали, бо відразу по тому її запитали: “Ну что, хочешь увидеть мужа?” Перевірили прізвище в базі і показали фото. — У мене пішли сльози, — каже Валя. — Євген мав змучений вигляд. Обличчя дуже схудле, синьці під очима. Здавалося, що з ним щось робили. І погляд такий спустошений. Це була перша й остання звістка, яку Валя отримала про свого чоловіка за весь час російського полону.

На Шепетівщині домашньому насильнику загрожує до 2-х років ув’язнення. 41-річний зловмисник ображав співмешканку, залякував її та бив. Невдовзі зловмисник постане перед судом.

На Шепетівщині гвардійці провели збори гранатометників
Розділ Події

Нетішинські гвардійці провели збори гранатометників, метою яких стало вдосконалення теоретичних і практичних навичок використання гранатометів. Протягом кількох днів військовослужбовці відпрацьовували техніку ведення вогню, аналізували стратегії застосування зброї на полі бою та засвоювали правила безпеки.

Сьогодні розповімо вам про життєвий шлях повстанця Михайла Кондраса, зокрема про діяльність його загонів на півночі Хмельниччини.

У ніч на 17 жовтня 2024 року (із 19.30 16.10 по 05.00 17.10) ворог задав удару по Україні керованою авіаційною ракетою Х-59 із повітряного простору Курської обл., а також 56-ма ударними БпЛА та безпілотниками невстановленого типу (райони пусків: Курськ, Орел, Приморсько-Ахтарськ – рф.).

Викрили корупційну схему ухилення від мобілізації оперативники управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області та слідчі слідчого управління обласної поліції. 28-річний місцевий мешканець за обумовлену винагороду допомагав чоловікам призовного віку отримувати статус «непридатного».

0
репостів
0
репостів