Четвер, 10 жовтня 2024 — Сайт міста Шепетівка

На Хмельниччині — друге отруєння дикорослими грибами за неповний тиждень. Цього разу постраждала 60-річна мешканка Шепетівського району. Про це розповіли у Хмельницькому обласному центрі контролю та профілактики хвороб.

Днями до відділу поліцейської діяльності № 1 Шепетівського районного управління поліції звернулася жителька м. Нетішин, яку ошукали шахраїв. Загальна сума збитку склала 99 тисяч гривень.

Без батька залишилося троє дітей:  на щиті повернувся Олег Олійник
Розділ Події

8 жовтня у Плужненську громаду «на щиті» востаннє повернувся солдат-стрілець оперативного призначення Західного ОТО національної гвардії України Олійник Олег Володимирович, 1976 року народження. Про це повідомили у сільсікій раді.

Рада проголосувала за законопроєкт, який передбачає збільшення податків
Розділ Бізнес

В Україні збільшать податки до історичного рівня. Рада в цілому підтримала законопроєкт № 11416-д. Законопроєкт підтримали 247 парламентарів. Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк.

На Шепетівщині поліцейські затримали водія, який у стані сп’яніння спричинив ДТП із чотирма травмованими. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 9 жовтня, близько 15:00 години в с. Кам’янка Шепетівського району.

У Славуті поліцейські оперативно розшукали викрадений мікроавтобус і затримали зловмисника. Злодієм виявився 31-річний житель Вінницької області, який вже раніше мав проблеми із законом. На момент вчинення злочину чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. На викраденому мікроавтобусі мав намір поїхати додому. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

0
репостів
0
репостів