Середа, 02 жовтня 2024 — Сайт міста Шепетівка

У Шепетівці ще на девяти локаціях встановлюють нові сміттєві майданчики. На цей раз пощастило мікрорайону Косецький.

Які рідкісні та незвичні гриби ростуть в лісах Шепетівщини
Розділ Інше

На території Національного природного парку "Мале Полісся", що на Шепетівщині, окрім традиційних грибів, які зазвичай збирають прихильники "тихого полювання", ще можна зустріти рідкісні та незвичні. Ці гриби відрізняються своєю незвичною формою, фактурою, або ж незвичним забарвленням.

На захист Хмельницької АЕС від російських ударів витратили найменше серед атомних станцій
Розділ Бізнес

«Енергоатом» замовив будівництво захисних споруд для Хмельницької АЕС на 138 млн грн. На захист Південноукраїнської АЕС витратили на 2 мільйони більше, сума договорів для Рівненської АЕС — понад 748 млн грн. Про це повідомляє проєкт DOZORRO TI Ukraine.

Чергову підтримку від Буддійської організації Японії “RISSO KOSEI-KAI” отримали учні Плужненського ліцею Хмельницької обласної ради. Про це розповіла пресслужба Хмельницької обласної ради. Дітям передано шкільні набори, які стануть в нагоді під час освітнього процесу. 

У Грицівському інклюзивно-ресурсному центрі відкрили меморіальну дошку на честь Мулька Віталія
Розділ Події

Вчора, 1 жовтня 2024 року, у Грицівському інклюзивно-ресурсному центрі відбулося відкриття меморіальної дошки на честь - Мулько Віталія Миколайовича, встановленої на фасаді установи, де він працював директором.

Шепетівські боксери здобули 18 медалей на чемпіонаті Хмельницької області
Розділ Спорт

З 27 по 29 вересня 2024 року у місті Хмельницький відбувся чемпіонат Хмельницької області з боксу серед усіх вікових категорій (чоловіки та жінки 1984-2006 р.н., молодь 2007-2008 р.н., юніори та юніорки 2009-2010 р.н., юнаки та дівчата 2011-2012 р.н., молодші юнаки 2013-2014 р.н.) До участі у чемпіонаті було заявлено понад 240 спортсменів з різних куточків Хмельницької області.

На Шепетівщигі поліцейські оголосили підозру чоловікові, який підірвав страйкбольну гранату в магазині. Найсуворіше покарання, яке може загрожувати фігурантові — до 5 років обмеження волі.

0
репостів
0
репостів