У Старокостянтинові ворог сьогодні застосував тактику "повторного удару"

В ніч з 23 на 24 жовтня ворог здійснив чергову атаку на Україну ракетами та ударними безпілотниками. Внаслідок падіння уламків БПЛА типу «Shahed» у м. Старокостянтинів, що на Хмельниччині руйнувань зазнав готель та двоповерховий житловий будинок, у яких виникли пожежі.

Фахівці ДСНС ліквідували займання покрівель житлового будинку та готелю, не допустивши розповсюдження вогню. Окрім того, під час проведення аварійно-рятувальних робіт надзвичайники вивели на свіже повітря з пошкодженого готелю та будинку 40 людей.

Під час повторної ракетної небезпеки рятувальники відійшли на безпечну відстань. Ворог здійснив повторний обстріл, руйнувань зазнав магазин ритуальних послуг поблизу місця попереднього влучання, де працювали вогнеборці.

На щастя, знаючи підступність ворога та завдяки вчасному відведенню особового складу ніхто з надзвичайників не постраждав.

Загалом від ДСНС працювали 7 одиниць пожежно-рятувальної та спеціальної техніки, а також 36 надзвичайників.

Жителька Старокостянтинова Оксана розповіла: близько 05:40 вона після звуків вибуху одразу зателефонувала до своїх батьків, які живуть через вулицю.

"Почала дзвонити до батьків, вони не беруть слухавку. Чоловік вийшов на вулицю, ми тут неподалік живемо, він побачив вогонь і ми побігли туди".

За словами жінки, залишок "шахеда" впав на двоповерховий будинок, в якому разом з іншими трьома сім'ями, живуть і її батьки.

"Батьки живуть на другому поверсі. Коли сталася пожежа, то батько почав гасити. Йому стало погано, то він ще з другого поверху впав. Отримав незначні травми. Але ж в нього серце хворе і кардіостимулятор стоїть в серці. Цей пристрій збився, тому його й повезли до хмельницької лікарні", — розповіла жінка.

Відео

0
репостів
0
репостів