Вівторок, 22 жовтня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Третій величезний дизель-генератор доставлено на Хмельницьку АЕС
Розділ Бізнес

Комплектування техніки та устаткування для майбутнього будівництва третього енергоблоку Хмельницької АЕС продовжується. Про нове поповнення розповіли на сторінці електростанції.

На Шепетівщині поліцейські оголосили підозру чоловікові, який займався збутом синтетичних наркотиків PVP. Оперативники Шепетівського районного управління поліції встановили, що 28-річний житель Славути розповсюджував «солі» в колі наркозалежних міста методом «з рук в руки».

Три пожежі ліквідували вогнеборці Шепетівського району протягом минулої доби. Детальніше про них розповіло Головне управління ДСНС у Хмельницькій області.

У Кам’янці-Подільському поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій травмувався 46-річний чоловік. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 21 жовтня, близько 13:24 години по проспекту Грушевського.

У 106 окремій бригаді Сил територіальної оборони Зброєних сил України розповіли історію, яка надихає та мотивує до подальшої боротьби. Йдеться про чотирнадцятирічного хлопчика з Польщі, який не лишився байдужим та вніс посильну допомогу до боротьби з окупантом.

На Шепетівщині поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій травмувався 36-річний велосипедист. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 21 жовтня, близько 17:40 години на автодорозі сполученням «Корець — Славута — Антоніни», поблизу с. Перемишель.

0
репостів
0
репостів