П'ятниця, 25 жовтня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Полонська громада попрощалася із матросом Кашперським Михайлом
Розділ Події

Сьогодні, 25 жовтня, Полонська громада попрощалася із своїм захисником Кашперським Михайлом Юрійовичем (1992-2024). Про це повідомили на одній зі сторінок громади.

Представники Спілки воїнів-лісівників України приїхали в одну з Київських лікарень до Вадима Макарчука. До мобілізації чоловік працював на філії “Шепетівське лісове господарство” лісником.

Випускниця Михлянського ліцею здобула срібло Чемпіонату світу з комбат-самозахисту
Розділ Спорт

З 11 по 13 жовтня у Франкфурті (Німеччина) пройшов Чемпіонат світу з комбат-самозахисту «ICO World Championships 2024», що зібрав понад тисячу спортсменів із 32 країн світу. У чемпіонаті взяли участь дорослі, юніори та юнаки з усіх куточків планети, представляючи різні види єдиноборств з Європи, Азії, Африки, Північної та Південної Америки.

Помер на руках своїх побратимів: Шепетівська громада прощалася зі Сергієм Скаржинцем
Розділ Події

Горе і пекучий біль знову прийшли у нашу громаду. На «щиті» з поля бою до рідного краю повернувся ще один наш земляк, старший солдат Скаржинець Сергій Володимирович, оператор 2 відділення протитанкових ракетних комплексів взводу протитанкових ракетних комплексів 2 механізованого батальйону військової частини.

Правоохоронці вкотре застерігають: якщо ви отримали подібне повідомлення, зв’яжіться з людиною особисто і запитайте нібито терміново чи дійсно вона потребує допомоги. Адже аферисти зламують облікові сторінки користувачів соціальних мереж та пишуть від їхнього імені.

На Хмельниччині викрито 14 адміністраторів і дописувачів Телеграм-каналів, які публічно закликали військовозобов’язаних ухилятися від мобілізації. Слідчі дії проводилися в межах кримінального провадження за фактом перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України в особливий період (ч. 1 ст. 114-1 КК України).

Працівники ДБР у взаємодії з Нацполіцією завершили досудове розслідування щодо організованої злочинної групи з Шепетівського району, які незаконно зрубали ліс на 3,3 млн грн. 

Керуючий Хмельницькою єпархією ПЦУ звершив Божественну Літургію у Свято-Димитріївському храмі села Судилків
Розділ Події

У пʼятницю 25 жовтня 2024 року, напередодні дня памʼяті великомученика Димитрія Солунського, керуючий Хмельницькою єпархією на запрошення настоятеля протоієрея Сергія Скоробогатого відвідав Шепетівський благочинний округ та звершив Божественну Літургію у Свято-Димитріївському храмі села Судилків.

Сьогодні начальник Шепетівської РВА Олексій Глушаков разом з начальником Шепетівського районного ТЦК та СП Сергієм Царуком та секретарем Шепетівської міської ради Романом Вознюком вручили державні нагороди сім’ям загиблих Героїв.

До 15 років ув’язнення загрожує мешканцю Шепетівки, який убив свого знайомого. Слідчі Шепетівського районного управління поліції оголосили про підозру 40-річному місцевому жителю за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та направили до суду клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

0
репостів
0
репостів