Середа, 23 жовтня 2024 — Сайт міста Шепетівка

На Шепетівщині зафіксовано чергове отруєння грибами. Цього разу причиною знову вважають дикорослі печериці. Принаймні, саме їх збирав та, посмаживши, споживав 50-річний потерпілий із Шепетівського району.

16 жовтня на Запоріжжі загинув уродженець села Пліщин Шепетівської громади, 42-річний молодший сержант Горшков Дмитро Дмитрович. Про це повідомила Шепетівська міська рада.

Власницю АЗС змусили сплатити до бюджету Нетішина 280 тис грн
Розділ Бізнес

На виконання рішення суду, винесеного за результатами розгляду позовних вимог Шепетівської окружної прокуратури, власниця автозаправної станції у місті Нетішин Шепетівського району сплатила до місцевого бюджету 280 тис. грн.

У Полонному прощались із військовим зв'язківцем Лясотою Юрієм
Розділ Події

Сьогодні, 23 жовтня, Полонська громада проводжала у Небесне військо вірного сина України Лясоту Юрія Миколайовича. Оператор апаратної взводу зв‘язку помер 19 жовтня 2024 року при виконанні обов‘язків військової служби.

Високу державну нагороду рідним загиблого захисника з Білогірської громади Шепетівського району вручив начальник ОВА Сергій Тюрін разом з ректором НАДПСУ ім Б. Хмельницького Олександром Луцьким.

Хто з народних депутатів від Хмельниччини та їх члени сімей отримують пенсії
Розділ Бізнес

Суспільне Хмельницький перевірили, хто з 10 народних депутатів від нашої області та членів їх сімей, має щомісячну пенсію та скільки.

На Хмельниччині військовий міг завдати дитині поранень з кулемета, коли збивав російський ударний дрон типу Shahed. Подія сталася ще наприкінці серпня. Про це йдеться в ухвалі Хмельницького міськрайонного суду від 16 жовтня.

На Шепетівщині перед судом постане 49-річний чоловік, який обікрав будинок односельчанина. Слідчі Шепетівського районного управління поліції оголосили підозру за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Центральну МСЕК планується ліквідувати до кінця тижня. Про це під час брифінгу щодо ліквідації медико-соціальних експертних комісій та виконання рішення РНБО України щодо протидії корупційним та іншим правопорушенням під час встановлення інвалідності заявив міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко.

НБУ розпочинає поступову заміну банкнот 50 та 200 гривень старого зразка
Розділ Бізнес

Із 1 листопада 2024 року Національний банк розпочне поступову заміну банкнот номіналами 50 та 200 гривень зразків 2003 – 2007 років (тобто старого зразка) на банкноти аналогічних номіналів сучасного покоління (зразка 2014 року та наступних років випуску). Про це повідомив НБУ.

0
репостів
0
репостів