Середа, 16 жовтня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Опублікували актуальний ТОП-10 вакансій у Хмельницькій області
Розділ Бізнес

Хмельницька обласна служба зайнятості склала рейтинг найзатребуваніших професій на ринку праці краю. Наразі налічується 3754 пропозицій роботи від роботодавців Хмельниччини. Популярними залишаються професії у сферах торгівлі і послуг, транспорту та переробної промисловості.

Прояви безглуздого ванладізму продовжують спостерігатись на теренах Шепетівського району. Днями у Славутському мікрорайоні Захисників України, поблизу спортивного майданчика, зловмисники зруйнували питний фонтанчик.

Поліцейські оголосили підозру домашньому кривднику, який порушив заборону суду наближатися до рідної матері та сестри. 39-річний житель одного із сіл Білогірщини знехтував рішенням суду та приходив до матері та сестри й вчиняв щодо них психологічне насильство. Тепер йому загрожує пробаційний нагляд на два роки або обмеження волі на той самий строк.

Правоохоронці вкотре попереджають про схему, де шахраї телефонують, представляються працівниками служби безпеки банку та виманюють у громадян конфіденційну інформацію про їхні картки та рахунки, що потім дає можливість привласнити кошти громадян.

0
репостів
0
репостів