Субота, 19 жовтня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Перший заступник начальника ОВА Оксана Вжешневська здійснила робочий візит до Полонської, Ізяславської та Білогірської громад Шепетівського району. В ході візиту посадовиця провела зустрічі з представниками місцевого самоврядування, під час яких обговорювались питання щодо використання окремих державних субвенцій.

Топ-чиновники, які не отримали пенсію (зліва направо): Олександр Симчишин, Сергій Тюрін, Віолетта Лабазюк, Віталій Бузиль, Ніла Островська, Андрій Ковпак.
Розділ Бізнес

Кореспонденти Суспільне Хмельницький вирішили перевірити, хто з обласних топ-чиновників та суддів, окрім заробітної плати та інших доходів, має щомісячну пенсію та скільки. Для цього взяли інформацію з відкритих джерел Youcontrol. 

18 жовтня 2024 року о 14 год. 36 хв. на пункт зв'язку 17 ДПРЧ 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди в с. Сягрів. До місця події направлено чергове відділення 17-тої Державної пожежно-рятувальної частини 5 Державного пожежно-рятувального загону.

Судилківська громада знову отримала трагічну звістка з фронту: стало відомо, що у російсько-українській війні загинув наш земляк, житель села Городище, Нижній Олександр Миколайович, 1979 року народження.

0
репостів
0
репостів