Неділя, 27 жовтня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Уродженець Пліщина повернувсь на щиті до Ізяслава: у засвіти пішов Дмитрій Горшков
Розділ Події

Цими днями Ізяславська громада з глибоким сумом і болем провела у засвіти ще одного свого Воїна Світла - 42-річного жителя Ізяслава, молодшого сержанта Дмитрія Дмитровича Горшкова.

«Мільйон дерев памʼяті та життя» цими вихідними було посаджено у рамках глобальної ініціативи Greening of the Planet. У кожному куточку планети люди садили дерева вшановуючи подвиги полеглих українських військових.

Знайомство з Шепетівщиною: Церква Різдва Богородиці у Славуті
Розділ Культура

Церква Різдва Богородиці в місті Славута була побудована на кошти прихожан та князя Євстафія-Еразма Сангушка, предводителя дворянства Волинської губернії. На той час вона відносилась до Славутського благочинного округу Волинської єпархії. Освячена на честь Різдва Пресвятої Богородиці в день пам’яті святої рівноапостольної княгині Ольги 11 липня (за старим стилем) 1819 року.

26 жовтня надзвичайники отримали повідомлення від громадян про те, що в селі Борисів Плужненської тергромади до ями потрапив кінь. Самотужки дістати його людям не вдається.

На Шепетівщині прощались із командирем морських піхотинців Храпачем Миколою Івановичем
Розділ Події

Вчора, 26 жовтня, в останню земну дорогу Ганнопільська громада Шепетівського району проводжала свого земляка, мужнього воїна Храпача Миколу Івановича.

Вчора, 26 жовтня, в селищі Гриців Шепетівського району до 7-метрового колодязя впала 80-річна жінка. На місце виклику прибули надзвичайники.

0
репостів
0
репостів