П'ятниця, 11 жовтня 2024 — Сайт міста Шепетівка

У Полонному поліцейські оголосили підозру жінці, яка вчиняла психологічне насильство над 74-річною свекрухою. За домашнє насильство суд притягував фігурантку до адміністративної відповідальності 5 разів. Оскільки такий вид покарання мав на порушницю короткостроковий вплив, поліцейські відкрили стосовно неї кримінальне провадження. Найсуворіше покарання, яке їй загрожує — до 2-х років позбавлення волі.

Шепетівські стрільці здобули бронзу на Кубку із кульової стрільби у Хмельницькому
Розділ Спорт

8 жовтня 2024 року в місті Хмельницькому відбувся традиційний Кубок учасника Олімпійських ігор Анатолія Онищука зі кульової стрільби. До участі в Кубку заявилося 19 команд з різних куточків Хмельницької області.

На Шепетівщині вчора можна було спостерігати полярне сяйво
Розділ Події

У четвер, 10 жовтня, ввечері мешканці Шепетівщини та інших регіонів України спостерігали рожеве, червоне та зелене сяйво у небі. Світлини цього незвичного явища публікували користувачі у соцмережах.

Сьогодні зранку, 11 жовтня, російські агресори атакували західний регіон України ударними безпілотними літальними апаратами. Про це повідомило Повітряне командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України.

0
репостів
0
репостів