Вівторок, 01 жовтня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Будівництво енергоблока №3 почалось у 1985 році
Розділ Бізнес

Видання «Наші гроші» проаналізували закупівлі різних підрозділів «Енергоатома» останніх місяців, спрямовані на підготовку до будівництва атомних енергоблоків на Хмельницькій АЕС. Це проєкт із великими корупційними ризиками, які побачили вже і журналісти, і Антикорупційний комітет Верховної Ради. «Енергоатом» планує почати добудову блоків №3 і №4 вартістю в десятки мільярдів гривень, яке завершиться у кращому випадку через багато років. Однак мільярди почнуть освоювати прямо зараз. Тобто гроші будуть витрачатись на неактуальні зараз речі.

Сахновецька громада попрощалась із воїном Гопанчуком Олександром Валерійовичем
Розділ Події

24 серпня, Сахновецька громада назавжди попрощалася зі своїм земляком, захисником України, відданим патріотом - Гопанчуком Олександром Валерійовичем. Герой загинув під час виконання бойового завдання 18.09.2024 року поблизу населеного пункту с. Костянтинівка Покровського району Донецької області.

Заступник начальника відділу поліцейської діяльності №3 Шепетівського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області майор поліції Василь Олійник нещодавно повернувся із зони бойових дій, де ніс службу останні місяці у складі зведеного батальйону Національної поліції України «Захід». Напередодні Дня Захисників та Захисниць України майор поліції із позивним «Бех» розповів про вибір професії, свій бойовий досвід, та про те, чим відрізняється ворог, якщо порівнювати його з 2014 роком.

Юні шепетівські футболісти взяли участь у турнірі присвяченого Дню захисників і захисниць України
Розділ Спорт

27 вересня 2024 року футбольна команда Шепетівської КДЮСШ взяла участь у турнірі з футболу серед дітей 2015 року народження, присвяченого Дню захисників і захисниць України у місті Ізяслав.

На вихідних працівники поліції Шепетівського районного управління всі сили та засоби залучили на пошуки малолітнього одинадцятирічного хлопчика, який після конфлікту із мамою, спланувавши завчасно втечу, зібрав речі першої потреби у рюкзак, сів на велосипед та поїхав, на його думку, у "подорож".

У Пліщині урочисто відкрили Алею Пам’яті та вшанували полеглих земляків
Розділ Події

1 жовтня з нагоди відзначення Дня захисників та захисниць України у селі Пліщин Шепетівської міської територіальної громади урочисто відкрили Алею Пам’яті, за участі родин загиблих захисників, мешканців села та керівництва громади.

0
репостів
0
репостів