Субота, 26 жовтня 2024 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині відбулися спеціальні збори кулеметників
Розділ Події

Нещодавно відбулися спеціальні збори з кулеметниками нетішинського підрозділу Національної гвардії України. Участь у зборах взяли військовослужбовці, які спеціалізуються на використанні кулеметів різних калібрів. Основна мета таких тренувань — вдосконалення практичних навичок стрільби та підвищення ефективності ведення вогню у бойових умовах.

Понінківська громада провела у засвіти молодшого сержанта Дермановського Андрія
Розділ Події

Сьогодні, 26 жовтня, у Понінківській громаді до Небесного воїнства навічно провели молодшого сержанта Дермановського Андрія Павловича 26.12.1989 року народження.

Працівник Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини спільно з експертом проєкту «Зміцнення інституційної спроможності системи захисту прав дитини шляхом проведення моніторингу ситуації з дітьми» відвідали ряд установ та закладів Нетішинської громади Шепетівського району. 

Батько трьох синів став на захист за 8 днів до повномасштабки: у Шепетівці прощались із Олександром Гордим
Розділ Події

26 жовтня Шепетівську громаду знову об’єднало горе болючої втрати. У Шепетівці проводжали в останню земну дорогу загиблого земляка, воїна, Героя, який за свободу України заплатив найдорожчим – власним життям.

Двічі повітряна тривога лунала у Хмельницькій області з пізнього вечора 25 до ранку 26 жовтня. Хвилями група ворожих "шахедів" атакувала українські міста, в тому числі й Хмельниччину.

0
репостів
0
репостів